Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FELHÍVÁS

AZ OLDAL MOZILLA FIREFOX böngészőre van optimalizálva, ha más böngészőkkel nem működik, kérem töltse le a FIREFOX legújabb változatát!

 
Menü
 
Pontos idő
 
Támogatók

 

 

Média partnerek:

 

 

 

 

 

 

 
Hirek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Fontos győzelem hazai pályán, szoros mérkőzésen vereség Kiskunmajsán

  2022.05.09. 12:50

A hétvégén a megyei első osztályban a 23., a megye kettőben a 21. forduló mérkőzéseit rendezték meg. A megye egyben három, a megye kettő Déli csoportjában kettő, az Északi csoportban négy mérkőzést játszottak le szombaton.

Megyei I. osztály:

Kiskunfélegyháza–Kecel FC 2–0 (1–0)

Kiskunfélegyháza, 120 néző, v: Bosnyák Sándor Attila (Csákó Patrik, Juhász László).

 Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi (Bálint 36.), Kurgyis K. (Nagy D. 78.), Magony, Valkai, Nagy V., Ábel (Csurka 83.), Kanyó, Urbán, Kulcsár, Nemesvári (Erős 70.). Edző: Némedi Norbert

Kecel: Gerner – Tóth P., Vata, Torma, Sendula J., Sendula P., Sibalin, Brindza, Fenyvesi (Velez 74.), Csáki, Herczeg (Gyenizse 68.). Szakmai igazgató: Pandúr László 
Gól: Kurgyis K. 27., Csurka 91. percben.
Sárga lap: Gyenizse 82.percben.

Némedi Norbert: – Szervezett csapat érkezett hozzánk, de sikerült néhányszor mögéjük kerülni, és helyzeteket kialakítani. Hamarabb is eldönthettük volna a meccs sorsát, de nem vagyok elégedetlen. 

Pandúr László, a Kecel szakmai igazgatója: – Három, négy játékosunk továbbra is maródi, így a játékos-edzőnknek, Vata Zalánnak is be kellett állnia. Küzdelmes találkozó volt. Az első félidőben mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, de álltuk a sarat. Az utolsó húsz percben mindent egy lapra feltéve támadtunk, aztán a hosszabbításban egy kontrából megkaptuk a második gólt is. Gratulálok a Félegyházának, de a saját csapatomnak is, mert partiban volt a bajnokjelölttel.

Megye II., Északi csoport:

Kiskunmajsai FC–Kiskunfélegyháza II 3–2 (3–1) 

Kiskunmajsa, 130 néző, vezette: Polyák Attila Péter (Tóth István, Szűcs Gábor). 
Kiskunmajsa: Kovács K. – Csorba (Gilicze 64.), Nagy G., Plavsic, Csikós, Csupity, Szikora, Gera (Domán 88.), Rádóczi, Lukács (Boros 74.), Ács. Edző: Kószó László 

Kiskunfélegyháza: Magyar – Keresztesi (Kadosa 72.), Horváth B., Sánta, Szabovik, Makány, Palásti (Szabó T. 46.), Huber D., Kurgyis B. (Valkovics 60.), Polgár Sz., Cseh D.(Fricska 64.). Edző: Lapsánszki Tamás 
Gól: Szikora 15., 39., Gera 42., ill. Szabovik 33., 48.percben.

 

 

Gólnélküli döntetlen hazai környezetben, idegenben nyert a kettes csapat

  2022.05.02. 14:11

A megyei első osztályban a 22., a megye kettőben a 20. fordulót rendezték meg a hétvégén. Az első osztályban szombaton három, a megye kettő Déli csoportjában kettő, az Északi csoportban négy mérkőzést játszottak le.

Megyei I. osztály:

Kiskunfélegyháza–Bácsalmási PVSE 0–0

Kiskunfélegyháza, 150 néző, v.: Tóth Róbert (Berger Tibor, Baranyai Dávid Mihály).

 Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Nagy D. (Erős 63.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Bálint 72.), Ábel (Nagy V. 46.), Kanyó, Urbán, Kulcsár, Nemesvári. Játékos-edző: Némedi Norbert.

 Bácsalmás: Koncsok – Horváth, Miles, Snyehola, Csanádi, Szűcs, Crkvenjakov, Szabó A., Cs. Tóth, Balázs, Zsoldos. Edző: Teslic Igor. 
Sárga lap: Valkai 67., Nagy V. 90., Erős 95. perc.

Némedi Norbert: – Talán a legindiszponáltabb mérkőzésünk volt ez tavasszal. Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, főleg az első félidőben. Adódott pár nagyobb lehetőségünk, de ezen a napon rossz megoldásokat választottunk, van ilyen meccs. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert a végén akár kontrából az ellenfél is elmehetett volna, de szereztünk egy pontot. Próbálunk javítani a jövő héten.

Teslic Igor: – Örülünk a döntetlennek, hiszen az éllovas otthonában szereztünk pontot úgy, hogy hét játékosunk hiányzott. Az első félidő kiegyenlített volt, nekünk adódott több lehetőségünk. A másodikra elfáradtunk, a hazaiak többet birtokolták a labdát, de nagy helyzetük nem adódott, a 70. percben véleményem szerint egy jogos büntetőt nem adtak meg nekünk. Ezzel együtt az összkép alapján reális a döntetlen.

Megye II., Északi csoport

Városföldi SE–Kiskunfélegyháza II. 1–5 (0–3)
Városföld, 90 néző, vezette: Béleczki László (Tasnádi Dávid, Péter-Szabó Ottó).

Városföld: Kovács R. – Nagy L., Kertész, Lóczi, Fekete L., Szabó G., Kiss Sz., Kovács Zs. (Kriss 58.), Fekete D. (Malomsoki 46.), Kuklis (Herczeg 64.), Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Horváth B. (Palásti 46.), Sánta, Keresztesi, Szabó T. (Kadosa 83.), Makány, Huber D., Kurgyis B. (Szabovik 65.), Kurgyis K., Polgár Sz., Fricska. Edző: Lapsánszki Tamás.
Gól: Kiss Sz. 66., ill. Kurgyis K. 17., Sánta 39., Horváth B. 44., Szabovik 74., 89.perben.

 

 

Fontos győzelmet aratott a Félegyháza II.

  2022.04.25. 10:41

A Megye II. Északi csoportjában a 19. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén. A Kiskunfélegyháza II. hazai környezetben fogadta a Csólyospálos együttesét.

Kiskunfélegyháza II.–Csólyospálos 2–1 (2–1)

Kiskunfélegyháza, 70 néző. Vezette: Kiss László (Balogh Bence, Serfőző Balázs). 

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Keresztesi, Horváth B., Sánta,Szabó T., Makány, Huber D., Kurgyis B. (Golovics, 68.),Polgár Sz., Cseh D., Fricska. Játékos-edző: Lapsánszki Tamás. 

Csólyospálos: Elekes – Kertész, Sipos, Balogh (Á. Furus, 77.), Gera, Zádori (Andóczi-Balog, 85.), Maróti, Harkai, Kardos, Marton, Bartalos. Játékos-edző: Á. Furus Gergő. 

Gól: Kurgyis B. (29.), Huber D. (41.), ill. Sipos (38.).

Sárga lap: Cseh D.(89.), Fricska (88.) ill. Elekes (41.), Kertész (57.)

Változatos mérkőzésen Mizsén nyert a Félegyháza

  2022.04.24. 15:27

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában a listavezető Kiskunfélegyháza Lajosmizsére utazott, és változatos mérkőzésen három ponttal térhetett haza.

Az első félidőben védekező taktikát választott a hazai csapat. A Félegyháza bár rengeteg akciót vezetett, de nem tudott rést találni a hazai védelemben. A második játékrész egészen más taktikát hozott. A lajosmizseiek kinyíltak, bátran támadtak, és a 70. percben egy baloldali támadás után Halasi Károly révén megszerezték a vezetést 1–0. Az örömük azonban nem tartott sokáig, mert a 74. percben, egy szabadrúgás után Ludasi Martin kiegyenlített 1–1. Házi Imre nagyon rosszul állította fel a sorfalat és mellette lőtte el a labdát a félegyházi játékos, a kapus mozdulni sem tudott rá. Még ugyanebben a percben Kanyó János révén a vezetést is megszerezték a vendégek 1–2. A 79. percben Kiss László rúgta a labdát a jobb sarokba és ezzel 2–2-re állt a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy a végeredmény már nem változik, de a 92. percben Nemesvári Dániel a baloldalról, mintegy húsz méterről hatalmas lövést zúdított a bal felső sarokba, amit Házi nem védhetett 2–3. Változatos, izgalmas mérkőzésen tudtak győzni a vendégek.

Lajosmizsei VLC–Kiskunfélegyháza 2–3 (0–0)

Lajosmizse, 60 néző, vezette: Borbényi Miklós (Farkas Attila, Farkas László)

Lajosmizse: Házi – Sinka (Bán 71.), Fekete, Palotai (Orlov 46.), Borsos (Halasi 68.), Tarnóczki, Kiss L., Faragó, Rapi, Kovács J., Ulicska (Menich 46.). Edző: Árva Zsolt

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Nagy D. (Nagy V. 67.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Némedi 94.), Ábel (Erős 58.), Kanyó, Urbán, Kulcsár (Kurgyis 73.), Nemesvári. Játékos-edző: Némedi Norbert

Gólszerző: Halasi 70., Kiss 79., illetve Ludasi 74., Kanyó 74., Nemesvári 92. Sárga lap: Sinka 21., Orlov 65., Menich 92.

Árva Zsolt: – Rendkívül jó meccset játszottunk a listavezető ellen, apró nüánszokon múlt, hogy nem sikerült pontot szereznünk. Ami nálunk sárga lap volt, az ellenfelünknél nem. Úgy gondolom, hogy ebbe egy kicsit beleragadtunk, mert vitattuk ezeket a dolgokat. A Félegyháza a hosszabbításban rúgta a győztes gólt, gratulálunk nekik.

Némedi Norbert: – Jó csapatnál voltunk vendégségben, és változatos, fordulatos mérkőzést tudtunk játszani. Az egész mérkőzésen hátul, és a befejezéseknél is kicsit dekoncentráltak voltunk, és emiatt a gördülékeny játékunk nem jött annyira elő. Szereztünk három gólt, ami idegenben nagyon jó dolog. A hajrában tudtuk megnyerni a mérkőzést, így számunkra pozitív eredmény született. Gratulálok a hazai csapatnak is, mert ezúttal is igazolták, hogy nem rossz társaság. Tettünk egy újabb lépést a céljaink elérése felé.

Forrás:baon.hu

 

 

 

Nem született döntetlen a 18. fordulóban, idegenben nyert a Félegyháza II.

  2022.04.18. 13:25

A hétvégén a 18. forduló mérkőzéseit vívták meg a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli és Északi csoportjában.

Megye II., Északi csoport

Nyárlőrinci LSC–Kiskunfélegyháza II. 0–1 (0–0)

Nyárlőrinc, 140 néző, vezette: Polyák Attila (Katona György, Tóth István)

Nyárlőrinc: Balla – Sajtos, Sáfár, Nyúl, Kovács M., Németh, Farkas, Faragó, Orosz, Sáfrány (Kasza 63.), Bali. Játékos-edző: Torbavecz Tamás.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Horváth B., Kanyó, Szabovik (Keresztesi 67.), Makány, Erős (Kurgyis B. 85.), Huber, Bálint (Szabó T. 76. ), Kurgyis K. (Fricska 90.), Polgár Sz., Cseh D. Edző: Lapsánszki Tamás.

Gól: Kanyó 62. perc.

Forrás: baon.hu

 

Három perc alatt fordított és nyert a Félegyháza

  2022.04.16. 12:47

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában az akasztói csapat látogatott Kiskunfélegyházára. A hazaiak nem titkolt vágya, hogy megnyerjék a bajnokságot, vezetik is a tabellát.

A mérkőzést jól kezdte a Félegyháza, folyamatosan vezették a támadásaikat, de igazi nagy helyzetet csak egy alkalommal tudtak kialakítani, amikor Szabó Dávid senkitől sem zavartatva vezethette kapura a labdát, de azt, Németh kapusba lőtte. Az Akasztó kontrákra rendezkedett be és egy ilyen kontra támadás után Juhász Tamás 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot 0–1. Az első félidő utolsó percében egy sajnálatos sérülés történt. Szabó Dávid elől ugyan ellőtte a labdát az akasztói védő, de úgy, hogy utána a lábát is eltalálta. Az esethez mentőt kellett hívni, és emiatt közel harminc percig állt a játék. Információnk szerint a félegyházi játékosnak eltört a lába.

A második félidő elején három perc alatt eldöntötte a mérkőzést a hazai csapat.

Az 53. percben Erős Gergő futott el a bal oldalon, befelé cselezett és tizenhat méterről a kapuba talált 1–1. Három perccel később Oroszi Dániel kapott hosszú labdát. Németh Zsolt kijött rá, de a csatár átemelte a hálóőr felett a labdát, ami a kapuban kötött ki 2–1. A hátra lévő időben is többet támadott a Félegyháza, de az akasztóiaknak is akadt helyzetük, de azt nem tudták értékesíteni. A játék képe alapján megérdemelt hazai siker született.

Kiskunfélegyháza–Akasztó 2–1 (0–1)
Kiskunfélegyháza, 100 néző, vezette: Vörös Gábor (Molnár Alex, Péter-Szabó Ottó).
Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Nagy D. (Nagy V. 74.), Magony, Valkai, Erős (Ábel 90.), Oroszi D., Szabó D.( Kurgyis K. 46.), Kanyó, Urbán, Nemesvári (Bálint 85.). Edző: Némedi Norbert
Akasztó: Németh Zs. – Kósa, Kapus, Kerekes, Bajusz (Szabó N. 81.), Juhász, Németh T., Vincze, Szabó Sz. (Szabó Zs. 46.), Palla, Dobosi. Edző: Szrenkó István.
Gólszerző: Erős 53., Oroszi T. 56., ill. Juhász 42. Sárga lap: Kanyó 63., ill. Bajusz 74.

Némedi Norbert: A vendégcsapat igazolta a jó hírét, mert egy fordulatos találkozót játszottunk velük. A meccs összképét nézve viszonylag sok tiszta helyzetünk volt, amiből most keveset tudtunk kihasználni, de ahhoz eleget, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Nehéz amellett elmenni szó nélkül, hogy borzasztóan túlfűtött volt a találkozó, mert a csatárunk Szabó Dávid súlyos sérülést szenvedett, és ezt nekünk meg kellett élni. Sokféleképp lesülhet egy ilyen, nagyon örülök annak, hogy a pozitív oldala jött ki nálunk, és ezt a találkozót meg tudtuk nyerni. Ez a mérkőzés a bajnokság szempontjából is nagyon fontos volt, gratulálok a csapatomnak!

Szrenkó István: Úgy gondolom, hogy az első félidőben kontrolláltuk a Félegyháza játékát, mert tudtuk, hogy mik az erősségeik. Egy-két helyzetük volt, de miután elkezdtünk fegyelmezetten játszani, utána nekünk is meg voltak a lehetőségeink, és meg is szereztük a vezetést. Sajnos utána jött ez a szomorú sérülés, ezúton is jobbulást kívánok a srácnak, minél hamarabb térjen vissza a pályára. Ez az eset mind a két csapatot leültette kicsit. A második félidőre jobban jött ki a Félegyháza, várható is volt, hogy a sérülés plusz motivációt ad nekik. Gratulálok a Félegyházának, sajnos mi a második félidőre kicsit már elfogytunk.

Forrás: baon.hu

 

 

 

 

Elvitte a három pontot Jánoshalmáról a Kiskunfélegyháza

  2022.04.11. 13:57

Rangadót rendeztek a megyei első osztály tizenkilencedik fordulójában. A tabellán harmadik Jánoshalma fogadta a listavezető Kiskunfélegyházát. Ahogy arra számítani is lehetett gólokban nem volt hiány. Hatalmas küzdelemben a Kiskunfélegyháza mind a három pontot elvitte a tavalyi bajnok otthonából.

Már a bemelegítésnél érezhető volt, hogy a csapatoknak nem csak egymással, de az erős hideg széllel is meg kell küzdeniük. A Kiskunfélegyháza jobban alkalmazkodott és már a harmincadik másodpercben náluk volt az előny. Erős jobb oldali beadása Szabó Dávidot találta meg, aki a hálóba továbbított 0-1. Ezt követően számítani lehetett, hogy kijjebb merészkedik a Jánoshalma és négy perccel később újabb gól született. Csurka ugratta ki Nagy Dánielt, aki ziccerben ment Lengyel kapusra, majd tizenegy méterről lőtt. A hálóőr beleérni tudott csak a bal sarokra tartó lövésbe 0-2. Fél perc sem telt el és ismét gólt láthatott a publikum. Szabó Szilárd kapott labdát a jobb oldalon majd középre ívelt, Milos Stojanovic lekezelte a játékszert majd okosan ellőtte a labdát a kapus mellett 1-2. A 16. percben Urbán buktatta Popovicot huszonöt méterre a vendégek kapujától. A szabadrúgás Szabó Szilárd tekerte kapura ám Oroszi óriásit védett. A 25. percben Szabó Dávid lőtt kapura húsz méterről. A lövés kijött Lengyelről és pont Oroszi Dániel elé került, aki belőtte a harmadik félegyházi találatot. A 32. percben Szabó ugratta ki a jobb oldalon Erőst, aki végigloholt a kapuig majd Lengyel fejjel hárított, de mondhatjuk úgy is, hogy Erős fejbe rúgta a fiatal kapuvédőt. A kapust ezután ápolni is kellett. Három perccel odébb Milos ugratta ki Jeszenszkyt. A támadó hosszan szöktette magát és lőni nem tudott ám visszakanalazta Szabó Szilárd elé, ő viszont kisodródott helyzetből fölé emelt. A 41. percben Szabó Szilárd küldte Jeszenszky elé a játékszert. A játékos nagy helyzetben mellé lőtt.

A második félidőben gyorsan dűlőre vitte a dolgot a vendég gárda. Szabó Dávid passzolt Oroszi Dánielnek, aki gyönyörű csellel verte meg Ivanisevicet, majd Safranjt is. Ezt követően önzetlen volt és helyzetbe hozta Kurgyist, a fiatal támadó pedig fellőtte a léc alá a labdát öt méterről. 1-4. A folytatásban meddő mezőnyjáték folyt. A hazaiak nem találtak rést a jól záró félegyházi védelmen. A 75. percben egy szöglet után Milos fejelt kapura ám Oroszi Tibor itt is nagyot védett. A folytatásban több lehetőség nem alakult ki.

Jánoshalmi FC – Kiskunfélegyháza 1-4 (1-3)

Jánoshalma, 120 néző, vezette: Kiss László (Juhász Tamás, Bán Kristóf Patrik)

Jánoshalmi FC: Lengyel Péter – Safranj, Cvetkovic, Ivanisevic, Kujundzic, Jesic, Szabó Szilárd, Popovic (Scheftsik 80.), Jeszenszky (Veric 69.), Stojanovic Milos, Sőreg (Fenyvesi 53.) edző: Florin Nenad

Kiskunfélegyháza: Oroszi Tibor – Magony, Urbán, Valkai, Nemesvári, Szabó Dávid, Kanyó, Csurka (Kurgyis K. 44.), Nagy Dániel, Oroszi Dániel, Erős (Nagy Viktor 74.) játékos-edző: Némedi Norbert

Gólok: Stojanovic Milos 6., illetve Szabó Dávid 1., Nagy Dániel 5., Oroszi Dániel 25., Kurgyis K. 50. percben

Sárga Lap: Jesic 70. illetve Nagy Dániel 87. percben

Sarok Attila, Technikai Vezető, Jánoshalmi FC: Először is gratulálni szeretnék a Kiskunfélegyházának. Ezzel a mai győzelemmel hatalmas lépést tettek a bajnoki cím felé. Rögtön az elején gólt kaptunk sajnos ez megzavart bennünket. Hibát hibára halmoztunk, sajnos ez most a csapatunk. Kevesen vagyunk, ez a csapat ennyit tudott. Le a kalappal mai ellenfelünk előtt. Készülünk a jövő hétre és természetesen nyerni szeretnénk Kecelen.

Némedi Norbert, játékos-edző, Kiskunfélegyháza: Remekül kezdtük a mérkőzést. Az idei szezonban sosem kezdtünk még ilyen jól. Ez meghatározó volt a mai napon. Ez az egész kilencven perc alatt érezhető volt. Sokkal jobban játszottunk, mint a hazai csapat.

Forrás: baon.hu

 

 

 

Az Északi csoportban legyőzte a listavezető Félegyháza kettőt a Solt

  2022.04.03. 12:28

A megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában három, az Északi csoportban pedig négy mérkőzést játszottak le szombat délután.

Megye II., Északi csoport

Solti FC–Kiskunfélegyháza II. 3–1 (1–1)

Solt, 100 néző, vezette: Kocsis Tamás (Csákó Patrik, Juhász László)

Solt: Borbély – Facskó, Szement, Puskás, Tóth M., Bencze (Gulyás 70.), Madár (Korsós 35.), Hajdú, Mazán, Biro (Fekete 82.), Cislo. Edző: Vaskó József.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Cseh D., Szabovik, Makány, Keresztesi (Kurgyis B. 66.), Huber, Palásti (Kenderes 80.), Kurgyis K., Polgár Sz. (Szabó T. 70.), Fricska (Valkovics 60.), Horváth B. Edző: Lapsánszki Tamás.

Gól: Biro 36., Tóth M. 57., Mazánb 78., illetve Szabovik 40. perc.

Kiállítva: Kurgyis Bence, 71. perc.

Forrás: baon.hu

 

Tíz perc alatt dőlt el a Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II. mérkőzés

  2022.04.03. 12:10
A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a tabella első helyén álló Kiskunfélegyháza a negyedik helyen tartózkodó Tiszakécske II. csapatát fogadta.
 
A rangadó azt hozta, amit várni lehetett tőle. Küzdelmes jó mérkőzést, ahol mind a két csapat nyílt sisakkal játszott. Az első félidő első félórájában változatos volt a meccs, mind a két csapat próbálta maga javára fordítani a mérkőzést. Egy-két ígéretes támadáson, és a mezőnyben folytatott nagy harcon kívül azonban más nem történt. A játékrész utolsó tíz percében azonban megrázta magát a Kiskunfélegyháza. A 35. percben egy védőkről kipattanó labdát Kanyó János kapásból, nagy erővel lőtt a bal alsó sarokba 1 – 0. Ez ugyan nem rendítette meg a Tiszakécskét, de ami a félidő utolsó két percében történt az már igen – számolt be a megyei hírportál.
 
A 43. percben jobb oldali szöget után Oroszi Dániel fejelt a jobb alsó sarokba 2 – 0. A vendégek még fel sem ocsúdtak a második gól után, már kapták is a harmadikat. Erős Gergő a félpályánál kapott remek labdát, kihasználta gyorsaságát, lefutotta a védőket és tizennégy méterről Baráth Bence lába között a kapu lőtt 3 – 0. A második félidő elején a vendégek megpróbáltak határozottabban játszani, többet tartózkodtak a félegyházi térfélen, de ennek nem volt látható eredménye. A találkozó vége felé a hazaiak ismét átvették a játék irányítását. A 82. percben Oroszi Dániel előtt adódott nagy ziccer, de közelről nem találta el a kaput, így az eredmény már nem változott.
 
Kiskunfélegyháza–Tiszakécske II: 3 – 0 (3 – 0)

Kiskunfélegyháza, 100 néző, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Kis Máté, Minda Gábor)

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi (Szabó D. 67.), Magony, Valkai, Erős (Nagy V. 78.), Oroszi D., Urbán, Kanyó, Nemesvári, Bálint (Tóth I. 83.), Csurka (Nagy D. 75.). Edző: Némedi Norbert

Tiszakécske II: Baráth – Benkó (László Zs. 85.), Lovas A. Oberna, Káli, Gréczi, Tóth-Molnár (Szabó D. 46.), Hoffmann, Vólent, Lovas Zs., Szabó Á. (Tóth K. 46.). Edző: Bagi Gábor

Gólszerző: Kanyó 35., Oroszi D. 43., Erős 44. Sárga lap: Oroszi T. 5., Kanyó 49., Ludasi 55., Oroszi D. 63., Urbán 65., ill. Hoffmann 30., Káli 77.
 
Némedi Norbert: – Az egész kilencven perc alatt, megyei első osztályú színvonal feletti volt a mérkőzésen. Mindkét csapat magasabb szinten játszott a mai meccsen. Az eredménytől függetlenül azt gondolom, hogy a Tiszakécske is igazolta tavaszi jó formáját, mert elől nagyon veszélyesek voltak, adódtak lehetőségeik is, mert támadó szellemben léptek fel ellenünk. Szerencsére ezeket a támadásokat sikerült megakadályozni és voltak területeink, amit jól meg tudtunk játszani. Ennek köszönhető az, hogy most eredményesebbek voltunk, mint ők. Ha ezt a meccset háromszor lejátszuk, akkor három különböző eredmény született volna. Sok sikert kívánok nekik a tavasszal, a csapatomnak pedig gratulálok.
 
Bagi Gábor: – Amit kitaláltunk erre a mérkőzésre, az majdnem bejött. Az első harminc percben nekünk voltak lehetőségeink. Kicsit megpróbáltunk mást játszani, mint eddig, támadólag álltunk hozzá a meccshez, mivel nem volt veszíteni valónk. Sajnos az első félidő végén volt egy tíz perces rövidzárlat, aminek köszönhetően, érthetetlen módon kaptunk három gólt. A második félidő élvezetes mezőnyjátékot hozott, igazából a kapuk nem forogtak veszélyben. A szerencse hiányzott nekünk ezen a találkozón, mert ha velünk van, akkor izgalmasabb lett volna a találkozó. Nagyon jó mérkőzést láttunk, ahol a bajnokságot vezető csapat legyőzte a negyedik helyen állót. Reményeim szerint a bajnokság végén a dobogón végzünk.
 
 
Forrás: baon.hu

Igazságos eredmény született a megye II-es rangadón

  2022.03.28. 10:04

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, a 15. fordulóban, a listavezető Kiskunfélegyháza II. a második helyezett Kerekegyházát fogadta.

Vendég győzelem esetén a Kerekegyháza az élre ált volna, és ennek megfelelően kezdték a játékot. Már az ötödik percben két nagy bravúrra volt szüksége Magyar Imrének, hogy ne rezegjen meg a kiskunfélegyházi háló. Ezt követően is inkább a Kerekegyháza támadt, de igazi veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani. A második játékrész elején szintén a hazai kapusnak kellett nagyot védenie. A Kiskunfélegyháza fokozatosan jött fel és egy-két kontra támadása veszélyes is volt. Nagy Róbertnek egy alkalommal bizonyítani is kellett, hogy jó kapus, mert a jobb felső sarokból tolta szögletre a labdát. A találkozó hátralévő idejében is a hazaiak támadtak többet, míg a vendégek kontrákkal próbálkoztak, amelyek igazi veszélyt azért nem jelentettek. Gólt egyik csapat sem tudott elérni, így igazságos eredmény született a rangadón, és az egy pont különbség megmaradt a két csapat között.

Kiskunfélegyháza II–Kerekegyházi SE 0–0

Kiskunfélegyháza, 120 néző, vezette: Kiss Sándor (Csákó Patrik, Szabó Laura Emerencia)

Kiskunfélegyháza II: Magyar – Cseh D., Keresztesi, Szabovik, Makány, Szabó T. (Kurgyis B. 68.), Huber, Palásti, Kurgyis K., Polgár Sz.  Horváth B. Edző: Lapsánszki Tamás

Kerekegyháza: Nagy R. – Sahin-Tóth, Garaci, Malecz (Pécsi 58.), Szécsényi (Gazdag Z. 46.), Malik, Gavula, Kovács S., Boronkay, Nagy N., Gáspár. Játékos-edző: Gazdag Attila

Forrás: baon.hu

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Következik

MEGYEI I..forduló:  

2022.

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA            

                          -

 

U-16 

2022.

Helyszín:

KISKUNFÉLEGYHÁZA        

                          - 

MEGYEI II. ÉSZAK . forduló:

2022. 

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA II.  

                           - 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

                  

    
    

                                                     

 

                              

         

 

 

 

                

    

                   

 

                                                 

 

                       

 
TAO-program 2015/16

 
Házi góllövőlista

Megyei I.o.:

 Nagy Viktor 6

 Nagy Dániel 4

 Ludasi Martin 7

 Szabó Dávid 3

 Csurka Ádám 5

 Oroszi Dániel 15

 Kulcsár Gábor 1

 Erős Gergő 9

 Nemesvári Dániel 3

 Valkai Tamás 2

 Kanyó János 4

 Kurgyis Kevin 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megyei II.o.

Tóth István 2

Makány Nándor 3

Szabovik György 15

Sánta Dávid 5

Polgár Szabolcs 4

Erős Gergő 5

Némedi Norbert 2

Magony László 1

Szabó Tamás 2

Kugyis Bence 3

Magyar Imre 1

Kurgyis Kevin 3

Kanyó János 2

Palásti Sándor 1

Masír Balázs 2

Huber Dániel 1

Horváth Balázs 1

Rádóczi Dávid (öngól)Kiskunmajsa.

 

 

 

MEGYEI Kupa:

Csurka Ádám 7

Oroszi Dániel 2

Palásti Sándor 1

Bakró-Nagy Kristóf 1

Kulcsár Gábor 1

Valkai Tamás 1

Ludasi Martin 1

Erős Gergő 1

Nemesvári Dániel 1

 

 

 

 

 

 
Infók

SÉRÜLTEK:

 

ELTILTÁS:

 
Testvércsapatunk

www.sternmarienfelde.de

 
Facebook elérhetőség

 
Elérhetőség

khtk@freemail.hu

 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-08-18
 

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal