Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FELHÍVÁS

AZ OLDAL MOZILLA FIREFOX böngészőre van optimalizálva, ha más böngészőkkel nem működik, kérem töltse le a FIREFOX legújabb változatát!

 
Menü
 
Pontos idő
 
Támogatók

 

 

Média partnerek:

 

 

 

 

 

 

 
Hirek
Hirek : Méltón zárta le az egész bajnoki évet a Félegyháza

Méltón zárta le az egész bajnoki évet a Félegyháza

  2022.05.29. 12:17

A hétvégén a zárófordulót rendezték meg a megyei első osztályú bajnokságban. A lényegi kérdések közül egy maradt nyitva, hogy ki szerzi meg a bronzérmet, ez a Jánoshalmának sikerült abban a fordulóban, amelyben érdemes volt vendégcsapatnak lenni, hiszen csak a Soltvadkert és a Harta volt képes pontot otthon tartani, a másik négy helyszínen a vendégcsapat győzött.

Kiskőrösi LC–Kiskunfélegyháza 1–3 (1–2)

Kiskőrös 250 néző, vezette: Fehérvári Patrik (Molnár Alex, Rácz Béla).

Kiskőrösi LC: Tóth Z. – Szedmák (Amin 20.), Hajnal, Simon, Nagy A., Mihály, Szabó G. (Karf 75.), Vajda, Barkóczi, Pekker, Pintyi. Edző: Füleki Antal

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Magony, Ábel, Urbán Valkai – Nemesvári (Nagy D. 77.), Kulcsár, Kanyó (Kurgyis K. 65.) – Nagy V., Bálint (Erős 77.), Oroszi D. (Csurka 65.). Edző: Némedi Norbert

Gól: Nagy A. 44., illetve Oroszi D. 24., 33. Erős  80. percben.

Sárga lap: Amin 64., Barkóczi 77., Pintyi 79., ill. Kulcsár 8., Ábel 28. Kiállítva: Pekker 89.percben.

Füleki Antal: – Először is szeretnénk gratulálni a Kiskunfélegyházának, mert megérdemelten nyerték meg a bajnokságot egy nagyon jó csapattal és egy nagyon jó edzővel. A mai mérkőzésen is megérdemelten győztek, igaz, tartalékosak voltunk, de látszott a két csapat közötti különbség. Szerettünk volna borsot törni az orruk alá, de sajnos ez most nem sikerült. Volt egy periódusunk, amikor adódtak lehetőségeink, de ez kevés volt ahhoz, hogy kiegyenlítsünk, vagy esetleg megfordítsuk az eredményt. Szeretnék gratulálni a saját csapatomnak is, mert jól teljesítettünk. Mindenki azt várta, hogy a bajnoki címért menjünk, de mi tudtuk, hogy milyen célt tűztünk ki magunk elé. Csak gratulálni szeretnék a csapaton kívül a stábnak és mindenkinek, aki ebben a bajnokságban hozzájárult a jó szereplésünkhöz.

Némedi Norbert: – Attól függetlenül, hogy nem volt igazi tétje a mérkőzésnek, mégis az első és a második helyezett játszott egymással, és egy találkozót vívtunk. Mind a két csapat támadó szellemben próbált játszani. Nekünk az első félidő jobban sikerült, ezért meg tudtuk nyerni a mérkőzést, de a Kiskőrös is igazolta a jó hírét, ahogy azt is, hogy miért végzett a második helyen. Voltak olyan szakaszai a mai mérkőzésnek, amikor minket is nehéz feladat elé állítottak, de a végén megmaradt az a különbség, ami az elején kialakult a két fél között. Szerintem méltón zártuk le az egész bajnoki évet. Gratulálok a Kiskőrösnek a második helyéhez, a csapatomnak pedig a bajnoki cím elnyeréshez.

Forrás: baon.hu

 

 

 

 


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következik

MEGYEI I..forduló:  

2022.

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA            

                          -

 

U-16 

2022.

Helyszín:

KISKUNFÉLEGYHÁZA        

                          - 

MEGYEI II. ÉSZAK . forduló:

2022. 

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA II.  

                           - 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

                  

    
    

                                                     

 

                              

         

 

 

 

                

    

                   

 

                                                 

 

                       

 
TAO-program 2015/16

 
Házi góllövőlista

Megyei I.o.:

 Nagy Viktor 6

 Nagy Dániel 4

 Ludasi Martin 7

 Szabó Dávid 3

 Csurka Ádám 5

 Oroszi Dániel 15

 Kulcsár Gábor 1

 Erős Gergő 9

 Nemesvári Dániel 3

 Valkai Tamás 2

 Kanyó János 4

 Kurgyis Kevin 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megyei II.o.

Tóth István 2

Makány Nándor 3

Szabovik György 15

Sánta Dávid 5

Polgár Szabolcs 4

Erős Gergő 5

Némedi Norbert 2

Magony László 1

Szabó Tamás 2

Kugyis Bence 3

Magyar Imre 1

Kurgyis Kevin 3

Kanyó János 2

Palásti Sándor 1

Masír Balázs 2

Huber Dániel 1

Horváth Balázs 1

Rádóczi Dávid (öngól)Kiskunmajsa.

 

 

 

MEGYEI Kupa:

Csurka Ádám 7

Oroszi Dániel 2

Palásti Sándor 1

Bakró-Nagy Kristóf 1

Kulcsár Gábor 1

Valkai Tamás 1

Ludasi Martin 1

Erős Gergő 1

Nemesvári Dániel 1

 

 

 

 

 

 
Infók

SÉRÜLTEK:

 

ELTILTÁS:

 
Testvércsapatunk

www.sternmarienfelde.de

 
Facebook elérhetőség

 
Elérhetőség

khtk@freemail.hu

 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-08-18
 

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal