Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FELHÍVÁS

AZ OLDAL MOZILLA FIREFOX böngészőre van optimalizálva, ha más böngészőkkel nem működik, kérem töltse le a FIREFOX legújabb változatát!

 
Menü
 
Pontos idő
 
Támogatók

 

 

Média partnerek:

 

 

 

 

 

 

 
Hirek
Hirek : Egy jó hartai meccs a Félegyházának aranyat ért

Egy jó hartai meccs a Félegyházának aranyat ért

  2022.05.16. 20:50

Huszonhárom forduló után a negyedik helyen álló Harta az éllovas, és ezen a mérkőzésen egy pont megszerzése esetén bajnoki címet szerző Kiskunfélegyházát fogadta a megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában. Az előjelek jó meccset ígértek, az is kerekedett a mérkőzésből, egy igazi rangadó, amelynek a végén mindkét fél elégedett lehetett.

Szabó Dávid, a Kiskunfélegyháza sérült játékosa immáron – elméletileg – járógipszben figyelte a csapatok kivonulását a kiskunfélegyházi egyesület egy személyben motorja, akkumulátora és benzinje, Keresztesi Zoltán, valamint a kiskunfélegyházi második csapat edzője, Lapsánszki Tamás társaságában. De rajtuk kívül is érkeztek szurkolók Félegyházáról, persze gyűltek a hazai drukkerek is. Az irammal már az első pillanattól elégedettek lehettek. A 7. percben egy vendég betörést követően a játékvezető 11-est ítélt a vendégek javára, majd miután a partjelzőjével konzultált, les miatt szabadrúgást adott kifelé. A 9. percben a Harta veszélyeztetett. Fekete kapta meg a labdát a jobb oldalon, tíz méterről lőtt, Oroszi Tibor nagy bravúrral szögletre mentett. Az első negyedóra zárásakor Kurgyis Kevin bal sarokra tartó bombáját mentette vetődve Hauschen. Miután nyáriasra fordult az idő, az első játékrész derekán ivószünetet tarthattak a felek. Továbbra is nagy és koncentrált küzdelem folyt a pályán, helyzetet sokáig nem dolgoztak ki, tulajdonképpen a 40. percben sem helyzetből, hanem két remek megoldásból szerezte meg a vezetést a Harta.

Fekete kapta a jobb oldalon, az oldalvonal mellett a labdát, egyből a védelem mögé rajtoló Csehi elé pörgetett, a játékos-edző pedig a kapujából kiinduló Oroszi Tibor fölött szintén egyből a jobb sarokba emelt, 1–0. Parádés megoldás volt mind a kettő, és a „nem kell a gólhoz ziccer” tétel ékes példája.

A 45. percben Nemesvári adott be balról, Kurgyis Kevin fejese azonban nem okozott igazi veszélyt.

Érezhetően mozgósította az erőit a második játékrész elején a Félegyháza, látszott, hogy szeretnének már ezen a délutánon bajnoki címet ünnepelni. Az 55. percben Ábelt ívelte be egy szabadrúgásból a hazai 16-osra a labdát, Urbán ráfejelte a kapura, Hauschen bravúrral mentett, a labda azonban lecsorgott róla, azt Urbán közelről a hálóba vágta, az asszisztens azonban lest jelzett. Igen vehemens reklamálás követte vendégrészről a jelenetet. A 60. percben Némedi Norbert, a vendégek edzője kettős cserével frissítette a csapatát. A 61. percben egy hazai kontrát követően Varga Milán adott be kétszer is balról, igazi veszély azonban akkor keletkezett, amikor Fekete elé pattant a labda a vendég 16-os előterében. Az ő tizennyolc méterről leadott, a jobb alsó sarokba tartó lövését Oroszi Tibor vetődve szögletre mentette.

Három percre rá Nagy Viktor adott Oroszi Dánielnek forintos labdát, ő meg is célozta az alsó sarkot, Hauschen azonban remek érzékkel nagyot mentett.

A 71. percben Valkai ívelt előre szabadrúgásból, majd a felszabadítást követően ismételhetett. A beadásra Kanyó érkezett remek ütemben és fejelte hét méterről a kapuba a vendégek egyenlítő gólját, 1–1. Ezt követően is óriási akarással küzdött mind a két csapatok, hullámzó volt a játék, hol az egyik, hol a másik oldalon igyekeztek veszélyt kialakítani a felek. Látszott, hogy a két gárda hajlandó mindent egy lapra föltéve küzdeni a célja eléréséért. Újabb gól azonban már nem született, így megérdemelt döntetlen született a két kulturáltan focizó, nagyot küzdő csapat végig sportszerű találkozóján. És mindez azt jelentette, hogy a végig nagy alázattal focizó vendégcsapat boldogan járhatott egy körtáncot a pálya közepén, majd ünnepelhetett tovább Szabó Dávid társaságában.

Csehi Tamás: – Előzetesen azt mondtam, hogy a megye legjobb csapata érkezik hozzánk, ezt igazolta is Némedi Norbert gárdája. Szerettük volna megnehezíteni a dolgukat, ez hellyel-közzel sikerült is. Büszke vagyok a srácokra, ezen a tavaszon immár nyolc forduló óta vagyunk veretlenek. Nagyon hosszú utat tettünk meg idáig, és ahogy a játékosaim ma is odatették magukat, az példaértékű. A három pontot végül nem sikerült megszereznünk, de büszke vagyok rájuk, az újdonsült bajnok ellen ez az egy pont is remek eredmény. Ha a hátralévő két mérkőzésen is így tudunk játszani, akkor a harmadik hely meglehet. Nagyon szeretnénk, hogy ez a csapat egyben maradjon, remélem, hogy sikerül is. Ez a klubvezetés feladata, remélem, hogy sikerül megoldani, mert nagyszerű társaság alakult ki itt most Hartán.

Némedi Norbert: – Azzal a céllal érkeztünk Hartára, hogy mindent elkövetünk a bajnoki cím megszerzése érdekében. Aki látta, az jól tudja, hogy nem volt egy könnyű meccs. A Harta igazolta a jó hírét, látszott, hogy nem véletlenül áll a tabella felső felében, nagyon megnehezítették a dolgunkat. Az első játékrészben meg is szerezték a vezetést, mi csak a második játékrészben tudtuk azt a játékot nyújtani, ami ezen a tavaszon ránk jellemző volt. Annyira azonban ez is elég elég volt, hogy sikerüljön egyenlítenünk. Ez azt is jelenti, hogy még hosszabbra nyúlt a veretlenségi sorozatunk, de ami még fontosabb, elértük a célunkat, elégedetlen tehát a mai eredménnyel nem lehetek. Egy mérkőzésünk még hátravan, természetesen teljes erőbedobással küzdünk majd Kiskőrösön is. Gratulálok az egész csapatomnak, és köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segítette a bajnoki cím megszerzését. Remélem, hogy Szabó Dávid minél hamarabb fölépül, neki is ajánlom ezt a mai sikert.

Harta SE–Kiskunfélegyháza 1–1 (1–0)

Harta, 160 néző, vezette: Szűcs Gábor (Vén Krisztián, Sáfrán Ferenc)

Harta: Hauschen – Pintér, Hamar, Fekete, Csehi, Grecu, Pinczési, Nasz (Follárdt 72.), Szpirulisz, Erdei, Varga M. Játékos-edző: Csehi Tamás.

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Kurgyis K. (Erős 61.), Magony, Valkai, Nagy V., Ábel, Kanyó (Nagy D. 84.), Urbán, Kulcsár, Nemesvári (Csurka 72.), Bálint (Oroszi D. 61.).

Gól: Csehi 40.., illetve Kanyó 70. percben.

Sárga lap: Hauschen 56., Szpirulisz 60., illetve Csurka 72.percben.

Forrás: baon.hu

 

 

 

 


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következik

MEGYEI I..forduló:  

2022.

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA            

                          -

 

U-16 

2022.

Helyszín:

KISKUNFÉLEGYHÁZA        

                          - 

MEGYEI II. ÉSZAK . forduló:

2022. 

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA II.  

                           - 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

                  

    
    

                                                     

 

                              

         

 

 

 

                

    

                   

 

                                                 

 

                       

 
TAO-program 2015/16

 
Házi góllövőlista

Megyei I.o.:

 Nagy Viktor 6

 Nagy Dániel 4

 Ludasi Martin 7

 Szabó Dávid 3

 Csurka Ádám 5

 Oroszi Dániel 15

 Kulcsár Gábor 1

 Erős Gergő 9

 Nemesvári Dániel 3

 Valkai Tamás 2

 Kanyó János 4

 Kurgyis Kevin 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megyei II.o.

Tóth István 2

Makány Nándor 3

Szabovik György 15

Sánta Dávid 5

Polgár Szabolcs 4

Erős Gergő 5

Némedi Norbert 2

Magony László 1

Szabó Tamás 2

Kugyis Bence 3

Magyar Imre 1

Kurgyis Kevin 3

Kanyó János 2

Palásti Sándor 1

Masír Balázs 2

Huber Dániel 1

Horváth Balázs 1

Rádóczi Dávid (öngól)Kiskunmajsa.

 

 

 

MEGYEI Kupa:

Csurka Ádám 7

Oroszi Dániel 2

Palásti Sándor 1

Bakró-Nagy Kristóf 1

Kulcsár Gábor 1

Valkai Tamás 1

Ludasi Martin 1

Erős Gergő 1

Nemesvári Dániel 1

 

 

 

 

 

 
Infók

SÉRÜLTEK:

 

ELTILTÁS:

 
Testvércsapatunk

www.sternmarienfelde.de

 
Facebook elérhetőség

 
Elérhetőség

khtk@freemail.hu

 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-08-18
 

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal