Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FELHÍVÁS

AZ OLDAL MOZILLA FIREFOX böngészőre van optimalizálva, ha más böngészőkkel nem működik, kérem töltse le a FIREFOX legújabb változatát!

 
Menü
 
Pontos idő
 
Támogatók

 

 

Média partnerek:

 

 

 

 

 

 

 
Hirek
Hirek : Gólnélküli döntetlen hazai környezetben, idegenben nyert a kettes csapat

Gólnélküli döntetlen hazai környezetben, idegenben nyert a kettes csapat

  2022.05.02. 14:11

A megyei első osztályban a 22., a megye kettőben a 20. fordulót rendezték meg a hétvégén. Az első osztályban szombaton három, a megye kettő Déli csoportjában kettő, az Északi csoportban négy mérkőzést játszottak le.

Megyei I. osztály:

Kiskunfélegyháza–Bácsalmási PVSE 0–0

Kiskunfélegyháza, 150 néző, v.: Tóth Róbert (Berger Tibor, Baranyai Dávid Mihály).

 Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Nagy D. (Erős 63.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Bálint 72.), Ábel (Nagy V. 46.), Kanyó, Urbán, Kulcsár, Nemesvári. Játékos-edző: Némedi Norbert.

 Bácsalmás: Koncsok – Horváth, Miles, Snyehola, Csanádi, Szűcs, Crkvenjakov, Szabó A., Cs. Tóth, Balázs, Zsoldos. Edző: Teslic Igor. 
Sárga lap: Valkai 67., Nagy V. 90., Erős 95. perc.

Némedi Norbert: – Talán a legindiszponáltabb mérkőzésünk volt ez tavasszal. Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, főleg az első félidőben. Adódott pár nagyobb lehetőségünk, de ezen a napon rossz megoldásokat választottunk, van ilyen meccs. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert a végén akár kontrából az ellenfél is elmehetett volna, de szereztünk egy pontot. Próbálunk javítani a jövő héten.

Teslic Igor: – Örülünk a döntetlennek, hiszen az éllovas otthonában szereztünk pontot úgy, hogy hét játékosunk hiányzott. Az első félidő kiegyenlített volt, nekünk adódott több lehetőségünk. A másodikra elfáradtunk, a hazaiak többet birtokolták a labdát, de nagy helyzetük nem adódott, a 70. percben véleményem szerint egy jogos büntetőt nem adtak meg nekünk. Ezzel együtt az összkép alapján reális a döntetlen.

Megye II., Északi csoport

Városföldi SE–Kiskunfélegyháza II. 1–5 (0–3)
Városföld, 90 néző, vezette: Béleczki László (Tasnádi Dávid, Péter-Szabó Ottó).

Városföld: Kovács R. – Nagy L., Kertész, Lóczi, Fekete L., Szabó G., Kiss Sz., Kovács Zs. (Kriss 58.), Fekete D. (Malomsoki 46.), Kuklis (Herczeg 64.), Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Horváth B. (Palásti 46.), Sánta, Keresztesi, Szabó T. (Kadosa 83.), Makány, Huber D., Kurgyis B. (Szabovik 65.), Kurgyis K., Polgár Sz., Fricska. Edző: Lapsánszki Tamás.
Gól: Kiss Sz. 66., ill. Kurgyis K. 17., Sánta 39., Horváth B. 44., Szabovik 74., 89.perben.

 

 


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következik

MEGYEI I..forduló:  

2022.

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA            

                          -

 

U-16 

2022.

Helyszín:

KISKUNFÉLEGYHÁZA        

                          - 

MEGYEI II. ÉSZAK . forduló:

2022. 

Helyszín: 

KISKUNFÉLEGYHÁZA II.  

                           - 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

                  

    
    

                                                     

 

                              

         

 

 

 

                

    

                   

 

                                                 

 

                       

 
TAO-program 2015/16

 
Házi góllövőlista

Megyei I.o.:

 Nagy Viktor 6

 Nagy Dániel 4

 Ludasi Martin 7

 Szabó Dávid 3

 Csurka Ádám 5

 Oroszi Dániel 15

 Kulcsár Gábor 1

 Erős Gergő 9

 Nemesvári Dániel 3

 Valkai Tamás 2

 Kanyó János 4

 Kurgyis Kevin 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megyei II.o.

Tóth István 2

Makány Nándor 3

Szabovik György 15

Sánta Dávid 5

Polgár Szabolcs 4

Erős Gergő 5

Némedi Norbert 2

Magony László 1

Szabó Tamás 2

Kugyis Bence 3

Magyar Imre 1

Kurgyis Kevin 3

Kanyó János 2

Palásti Sándor 1

Masír Balázs 2

Huber Dániel 1

Horváth Balázs 1

Rádóczi Dávid (öngól)Kiskunmajsa.

 

 

 

MEGYEI Kupa:

Csurka Ádám 7

Oroszi Dániel 2

Palásti Sándor 1

Bakró-Nagy Kristóf 1

Kulcsár Gábor 1

Valkai Tamás 1

Ludasi Martin 1

Erős Gergő 1

Nemesvári Dániel 1

 

 

 

 

 

 
Infók

SÉRÜLTEK:

 

ELTILTÁS:

 
Testvércsapatunk

www.sternmarienfelde.de

 
Facebook elérhetőség

 
Elérhetőség

khtk@freemail.hu

 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-08-18
 

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal